Zwangerschap / Baby

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAAF EN BABYSHOOT NIJMEGEN

Lieve papa en mama,

of je nu zwanger bent of de kleine al mag vasthouden, papa en mama ben je al.

De korte periode van een zwangerschap is zo bijzonder. Van deze mooie bolle buik kun je maar eventjes genieten. Als zwangerschapfotograaf maak ik foto’s van deze tijd en kun je er áltijd van blijven genieten. 

Willen jullie samen op de foto? Natuurlijk, doen! Dit is toch een bijzondere periode voor jullie samen. Wil hij eigenlijk liever niet? Geen stress, Ik zorg voor gezelligheid zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. 

Als het kleine wonder al geboren is, is alles zo lief en klein. Kleine handjes, kleine voetjes, de oogjes dicht of misschien wel net op een kiertje.

Ik kom bij jullie thuis waar jullie met de kleine kunnen knuffelen. Daar bekijk ik waar de mooiste lichtinval is en maak op die plekken ongedwongen foto’s van het kleine wondertje samen met jullie maar ook van jullie newborn apart.

Broertjes en zusjes gaan natuurlijk ook op de foto!

Tenslotte, geniet! Van de relaxte fotoshoot en natuurlijk van de foto’s.

Wanneer maak je de buikfoto's?

Wanneer is het beste moment voor een zwangerschapsshoot? Je kunt de buikfoto’s het beste maken tussen de 32 en 36 weken. De buik is dan prachtig en nog niet te zwaar. Je wilt ook niet te laat zijn natuurlijk. Dan maken we er een bevallingsshoot van. 

Wanneer maak je newbornfoto's?

We kunnen de foto’s maken in de eerste week zodat je de foto’s voor het geboortekaartje kunt gebruiken. Of juist wanneer het eerste lachje komt en het kindje het hoofdje wat beter omhoog kan houden. 

Eigenlijk zijn alle perioden van de baby bijzonder. Doe waar jullie je het beste bij voelen.

Help wat moet ik aan?

Je wilt natuurlijk die prachtige bolle buik laten zien. Een strak shirt of nauwsluitende jurk laten je buik goed uitkomen. Voel je je lekker in een mooie jurk of juist een spijkerbroek? Bij kleding waar je je goed in voelt laat ik  je stralen als zwangerschapsfotograaf.

Ik vind een zwangere vrouw prachtig maar kan me ook goed voorstellen dat je je ergens onzeker over voelt. Laat me dat weten en samen maken we er een fijne shoot van met zwangerschapsfoto’s waar je blij van wordt.

Wat draagt mijn kleine wondertje

Je hebt vast een setje kleertjes waardoor je nóg meer verliefd wordt op je baby. Trek die maar aan. En natuurlijk kunnen we een keertje wisselen.

Waar doen we de zwangerschapsshoot?

Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan voor de shoot. Als zwangerschapsfotograaf Nijmegen ken ik veel leuke plekjes in de omgeving. Denk aan de stad, de natuur, de Waal, de Honig of het Goffertpark.

Ik kan ook naar jullie thuis komen, waar je in je eigen omgeving hele toffe foto’s kunt maken.

Waar doen we de newbornshoot?

Jullie hebben waarschijnlijk een prachtige babykamer gemaakt. Je geniet van de kleine en hoeft nergens heen. Ik kom naar jullie! In jullie eigen omgeving voelt je newborn zich het beste. 

Een prachtig album

Je hebt je hele telefoon volstaan met foto’s en moet nog steeds een keertje alle foto’s selecteren voor een album. Herkenbaar? Zelfs ik als zwangerschapsfotograaf en moeder heb nog steeds geen fotoalbum van de eerste jaren van mijn kinderen.

Sinds ik in mijn favoriete pakket een geweldig professioneel album van 15×15 aanbied laat ik regelmatig voor opa en oma een album printen. Het is precies groot genoeg om de foto’s mooi in uit te laten komen en toch in de handtas te passen. Zo kun je de hele wereld je trots te laten zien! 

Kies je voor mij als zwangerschapsfotograaf en mag ik ook de babyfoto’s bij je thuis maken? Dan krijg je het album cadeau.

INVESTERING

195
  • Een uur fotografie
  • Op locatie of bij jullie thuis
  • Maximaal 5 personen. Ieder extra persoon € 10 meer
  • 5 foto's zelf te kiezen uit een online galerij
  • Bewerkt in kleur en zwartwit
  • Digitale galerij binnen 2 weken
  • Reiskosten buiten een straal van 10 km € 0,23 cent per km
  • 10 extra digitale foto's € 100 met een album van 15x15 cadeau