Bruiloft

GEWELDIG JULLIE GAAN TROUWEN, GEFELICITEERD!

Nu mag de voorpret beginnen. De meeste bruidsparen beginnen met het vastleggen van de locatie, en gaan daarna op zoek naar een trouwfotograaf. Maar hoe vind je een trouwfotograaf in Nijmegen en omgeving die goed bij je past?

Natuurlijk kun je het beste eerst kijken of de stijl van fotografie jullie aanspreekt. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je een klik hebt met de bruiloftsfotograaf. Deze is de hele dag bij jullie om alle mooie en bijzondere momenten vast te leggen.

Ik kan me voorstellen dat jullie niet dagelijks voor de camera staan en dat het misschien best ongemakkelijk voelt. Daarom ga ik jullie helpen om spontaan en ongedwongen op de foto te komen.

Ik vind het als huwelijksfotograaf heerlijk om jullie op je gemak te stellen en deze dag vast te mogen leggen. Op de mooiste dag van jullie leven mag ik erbij zijn, voor mij dus ook een feest.

Als trouwfotograaf zorg ik met oog en detail  voor spontane foto’s. De belangrijke momenten worden vastgelegd maar vooral de liefde tussen jullie. Ik zal jullie zo natuurlijk mogelijk fotograferen. Niet stijf poseren en pijn aan de kaken van het lachen op commando. Wel buikpijn van het lachen. Ik stel jullie vragen en geef kleine aanwijzingen tijdens de shoot. Daardoor komen jullie op de foto precies zoals jullie zijn!

Af en toe een foto waarbij jullie juist een grappige pose aannemen vind ik ook erg leuk. Ga je trouwen en heb je kinderen? Superleuk! Ik denk graag mee over een fotolocatie waar ook kinderen helemaal in hun element zijn.

Kortom Liefde en Fun staan voorop! Bij de reviews van mijn bruidsparen lees je hoe zij het hebben ervaren.

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek bij mij thuis in Lent of bij jullie thuis bespreken we alle wensen.

Wil je meer informatie over trouwen?

Download mijn gratis trouwgids met tips voor jullie bruiloft!

Help, regen op mijn bruiloft

Ook bij regen op de bruiloft ben ik blij! Je kunt te gekke foto’s maken. Een buitje tussendoor is dus helemaal niet erg. Ik ken dat gevoel van elke dag buienradar checken in de weken voorafgaand aan je bruiloft. Misschien willen jullie de ceremonie wel buiten houden en natuurlijk hoop je dan dat het droog is. Ik hoop met je mee. Zorg wel altijd voor een goed alternatief voor binnen.

Geen stress over de foto’s! Als jullie zorgen voor een grote doorzichtige of witte paraplu, zorg ik voor de mooie creatieve foto’s. 

Loveshoot

Met veel bruidsparen plan ik voorafgaand aan de bruiloft ook een loveshoot. We gaan lekker met zijn drieën of met jullie gezin naar een mooie locatie om foto’s te maken. 

Voor jullie fijn om te wennen aan de camera, en voor mij fijn om jullie alvast te leren kennen. Natuurlijk levert het ook hele mooie foto’s op die je voor je Save the date kaartjes of voor de uitnodiging kunt gebruiken. 

Album

Bij Jullie pakket zit een prachtig album! Ben je nieuwschierig naar al mijn albums? Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie mijn kleurstalen en albums zien. Je hoeft dan nog niet te kiezen maar krijgt vast een indruk van hoe gaaf jullie eigen album er straks uit ziet.

Zo kun je steeds weer genieten van alle momenten van jullie trouwdag. Geloof me, er zijn dingen die je in ’the heat of the moment’ ontgaan. Ik zorg ervoor dat ik ook de momenten vastleg die jullie misschien niet bewust hebben meegekregen. Extra leuk als je de foto’s krijgt en het album bekijkt!  

Jullie mogen zelf uit een online galerij jullie favoriete foto’s uitzoeken voor het album. 

Awardwinning bruidsfotograaf

Ik kan jullie verhaal het mooist vertellen door de hele dag bij jullie bruiloft aanwezig te zijn. Het moment van aankleden is één van mijn favoriete momenten. Ik kan beginnen bij de bruidegom en daarna bij de bruid. Bij de ceremonie zorg ik voor prachtige foto’s, maar ben ik zelf haast onzichtbaar.

Mag ik jullie dag mee afsluiten tijdens het feest? Te gek! Ik sta al dansend tussen de gasten om het beste feestgevoel vast te leggen als trouwfotograaf.

Met de foto die je hier ziet won ik mijn eerste Wedisson awards. 

Benieuwd of ik jullie match ben? Download dan mijn gratis trouwgids met tips en meer informatie.

VOORBEELD PAKKET

1550
  • 6 uur fotografie
  • Preview binnen enkele dagen
  • Minimaal 200 digitale foto's
  • Luxe album van 20x20 met 16 pagina's
  • Digitale bestanden binnen 6 weken
  • Reiskosten inbegrepen
  • Voor meer info en prijzen kun je mijn gratis trouwgids hierboven downloaden