Lieve woorden

“Sinds de geboorte van onze dochter is Fleur onze huisfotograaf. De eerste familiefoto’s, een verrassing voor mijn verjaardag of juist voor moederdag. Fleur is geen saai mens achter de camera, maar heeft er altijd zin in! Een shoot is altijd iets speciaals (En duurt als het nodig is langer dan gepland)
Het verbaasd me keer op keer hoeveel gave foto’s ze in korte tijd kan maken. Met zo’n kleine meid erbij is de zin er wel eens na vijf minuten af. Zelfs dan krijg je een serie foto’s in je mailbox waarvan je denkt: wauw, knap gedaan. Geen standaard plaatjes, maar goed doordacht. Goede selectie. Altijd snel, altijd kwaliteit!”

Robin

“Fleur kwam tijdens het aankleden al foto’s maken. De emotie van het gezicht van mijn vader die mij als eerste zag heeft ze zo mooi vastgelegd! Fleur maakt foto’s waarin je wordt meegesleurd. Zij verteld een verhaal. Ze had ook zo’n geduld met onze baby van 10 weken oud. Ze stelde ons op ons gemak en we merkten al niet meer dat er een camera om ons heen was. Alles kan, alles mag en niks is te gek! Niks stijf, maar gewoon vanzelf met hele fijne tips.”

Melanie & Rob

“Fleur heeft al verschillende keren ons gezin super mooi op de foto gekregen! En dat is niet gemakkelijk met 4 kleine kinderen! Ze heeft het talent om mensen op hun gemak te stellen. Ze heeft echt passie voor haar vak.”

Inge

“Het was de tweede keer dat ik een shoot van Fleur mee maakte. Ze geeft hele duidelijke aanwijzingen als nodig maar laat ook graag spontaan iets gebeuren. Ze maakt het graag gezellig. Onze kinderen waren mopperig maar zodra ze voor haar lens staan krijgt ze de jongens toch mooi aan het lachen. Het liefst neem ik haar dus mee naar huis!”

Ilse

“We zijn heel blij met de foto’s die Fleur tijdens onze bruiloft heeft gemaakt! Het is een mooie combinatie geworden tussen geposeerde en spontane foto’s. Ze luistert goed naar je wensen en heeft zelf ook creatieve, originele ideeën. De mooie, persoonlijke foto’s passen bij de sfeer van de dag!” 

Christine & Berend

“Dankjewel voor de leuke fotoshoot! De kids hebben het supergoed gedaan dankzij jouw openheid, en gezelligheid. Ze waren helemaal zichzelf en wij genoten hiervan met volle teugen. Met een fantastisch eindresultaat!”

Mariska