Familie

BEN JIJ OOK SUPERTROTS OP JE GEZIN?

Koester jij alle momenten, ook die waarbij je je kids achter het behang kan plakken? Ook dat kom ik als gezinsfotograaf in Nijmegen met alle liefde bij je thuis vastleggen ;).

Omdat het cliché dat het zo snel gaat waar is. Omdat je oma 90 wordt of omdat jullie gewoonweg geen mooie gezinsfoto’s hebben. Er zijn genoeg redenen om een familieportret te maken.

Met kleine kinderen zou je het eigenlijk wel ieder jaar kunnen doen want wat veranderen die kleintjes toch snel. Een foto is een herinnering voor altijd.

Ik hou van niet geposeerde foto’s. In een natuurlijke omgeving en en ongedwongen sfeer krijg je de mooiste beelden. Ik wil juist de liefde tussen jullie vangen in bijvoorbeeld een fijne knuffel met papa, in de speeltuin op de wip met mama of een bijzonder moment met opa.

Ik hou ook wel van wat gekkigheid en dan is een geposeerde foto soms juist heel leuk.

Wil je iemand een cadeaubon geven voor een familieshoot? Dat kan natuurlijk ook! Stuur me een mailtje.

Buiten familiefoto's maken

Een energieke fotograaf die graag buitenfoto’s maakt, dat ben ik. Ik ken veel leuke plekjes in omgeving Nijmegen, Arnhem, Bemmel en Lent. Maar jullie gaan misschien ook regelmatig wandelen en zien zo zelf mooie plekjes. Waar gaan we naartoe? 

Er zijn zoveel mooie plekken. Denk aan de natuur, bijvoorbeeld de bossen of de speeltuin. Samen een ijsje halen of de felle kleuren van de kermis. Wat past er bij jullie? Waar voelen jullie je het meest op je gemak? Ik ben als gezinsfotograaf overal voor in!

Wat moeten we aan?

Deze vraag krijg ik regelmatig. Het antwoord is simpel: waar jij je goed in voelt! Dan straal je dat ook uit op de foto’s. 

Het is superleuk als jullie je kleren op elkaar afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan roestbruin en okergeel met groen en bruin in de herfst voor kleurrijke foto’s in bijvoorbeeld Lent. In de zomer kun je juist kiezen voor lichte frisse kleuren. 

Vergeet niet je broekzakken leeg te maken voor de shoot!

Ik ben een echte kindervriend

Gezinsfoto’s of familiefoto’s laten maken, dan ook de kinderen in het gareel? Nee joh! Maak je daar maar geen zorgen over. 

Als kindvriendelijke gezinsfotograaf in Nijmegen zorg ik dat het een superleuke beleving wordt en ik de échte momenten kan fotograferen. Niet steeds stijf in de lens kijken maar lekker samen lachen en knuffelen. 

Ik ben heel geduldig, geef kleine aanwijzingen en leuke opdrachten waardoor kinderen het juist heel leuk vinden. De mooiste kinderfoto’s maak ik in een ongedwongen en relaxte sfeer. 

Een prachtig album

Je hebt je hele telefoon volstaan met foto’s en moet nog steeds een keertje alle foto’s selecteren voor een album. Herkenbaar? Zelfs ik als fotograaf en moeder heb nog steeds geen fotoalbum van de eerste jaren van mijn kinderen.

Sinds ik in mijn favoriete pakket een geweldig professioneel album van 15×15 aanbied laat ik regelmatig voor opa en oma een album printen. Het is precies groot genoeg om de foto’s mooi in uit te laten komen en toch in de handtas mee te passen. Zo kun je de hele wereld je trots te laten zien! 

FAMILIE

195
  • Een uur fotografie
  • Op locatie of bij jullie thuis
  • Maximaal 5 personen. Ieder extra persoon € 10 meer
  • 5 foto's zelf te kiezen uit een online galerij
  • Bewerkt in kleur en zwartwit
  • Digitale galerij klaar binnen 2 weken
  • Reiskosten buiten een straal van 10 km € 0,50 cent per km
  • 10 extra digitale foto's € 100 met een album van 15x15 cadeau t.w.v € 50