Dit ben ik

Na mijn opleiding fotografie startte ik in 2000 als fotograaf Studio Fleur Janssen. Yes! Mijn eigen bedrijf en doen wat ik goed kan en waar ik heel blij van word.

Naast de liefde voor fotografie heb ik een passie voor het theater en muziek. Ik treed ook regelmatig op als zangeres en actrice. Het is een superleuke combinatie met mijn fotografie. 

Ik woon in Lent en ben getrouwd met Rogier. Samen hebben wij drie prachtige kids. Ons sterretje Valentijn, Thijme en Pim. Wat is het heerlijk om te zingen en dansen met mijn zoontjes. En ik maak natuurlijk héél veel foto’s van ze.

CREATIEF – ENERGIEK – ENTHOUSIAST – KINDERVRIEND – MEEDENKEND – IMPROVISEREND – OUT OF THE BOX – LEKKER GEK – PASSIE VOOR MENSEN 

Dit is mijn stijl

Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen en liefde. Dat is gelukkig overal te vinden.

Een ondernemer, bedrijfsreportage een  familieshoot, trouwfotografie, newbornshoot. Daar word ik allemaal heel blij van. 

Ik hou van warme, kleurrijke, vrolijke beelden waar de liefde vanaf spat. In een ongedwongen sfeer waarbij niks te gek is. Ik houd stiekem wel van een beetje gekkigheid. Creatief, niet te standaard, puur en echt. Daar ga ik voor.

Mijn foto’s zijn contrastrijk, en ik lever alle foto’s in kleur en zwartwit. (Met uitzondering van een bruiloft, uitvaart, doop of promotie.) Sommige foto’s zijn juist geweldig in zwartwit. In mijn portfolio kun je precies zien wat ik hiermee bedoel.  

Zo werk ik

Ik vind het heerlijk om mensen op hun gemak te stellen. Als ze zichzelf kunnen zijn kan ik het beste de momenten en liefde op de foto zetten. Contact leggen met mensen vind ik heel belangrijk en vooral superleuk om te doen. 

“Op van de zenuwen ontmoette ik Fleur in het Park. Ik ga niet graag op de foto. Na 5 minuten genoot ik zelfs van de fotoshoot, wat gezellig was het!”

Dat is toch het beste compliment wat je kunt krijgen. Persoonlijk contact is heel belangrijk. Ik geef kleine aanwijzingen zodat jullie van elkaar kunnen genieten en ik dat ene moment kan vastleggen. Een beetje van mij en een boel van jullie!

Boek je bij mij een shoot? Ik heb hele leuke ideeën en locaties in gedachten maar ben vooral benieuwd naar jouw ideeën.    

Dit ben ik ook

Zie hier mijn alter ego Tina van de Jantina’s. Heerlijk om even iemand anders te zijn en al zingend een feestje te bouwen. Met twee heerlijke druktemakers thuis heb ik ook nog lang niet genoeg van kinderen. Zoals je ziet aan de foto’s hieronder kan ik mij in vele hoedanigheden omtoveren en menig kindergezichtjes laten lachen. Geen paniek, zo zal ik niet bij de fotoshoot verschijnen. Ook geef ik regelmatig fotografie-, kunst- en musicallessen geven op basisscholen. Zelf volg ik vele workshops om mij te blijven ontwikkelen.

Reviews