Recensies

“Mijn kinderen van 3 en 4 jaar oud hebben een ontzettend leuke shoot gehad bij Fleur. Waarbij de nadruk lag op het plezier en spel, waarbij ook muziek en attributen ingezet werden. Hierdoor was het resultaat heel mooi, ontspannen en soms verrassend. We hebben niet alleen een heleboel schitterende foto’s maar ook een leuke herinnering aan het moment waarop ze gemaakt zijn.”

Margo van Cleef
compilatie Bruiloft Loes en Edwin

“Fleur Heeft onze bruidsreportage gemaakt. En hoe!

Natuurlijk vooraf locaties en ideeën besproken. Op de dag zelf bij binnenkomst was het als ietwat chaotische bruid erg fijn, Fleur stelde me gerust en hup daar gingen we. Haar aanwijzingen en ideeën waren duidelijk, en dat heeft geleid tot een prachtig resultaat!!

Tijdens de ceremonie had ze oog voor detail, voor ons als bruidspaar, maar heeft ze ook zeker onze gasten prachtig vastgelegd.

Ik kreeg complimenten van de gasten over de foto’s, maar ook over de wijze waarop ze aanwezig was. Haast onzichtbaar maar met een fantastisch resultaat.

Een dikke vette aanbeveling voor alle toekomstige bruidsparen. Niet twijfelen maar doen. Deze creatieve dame maakt er een kunstwerk van!”

Loes en Edwin
compilatie studio 412

“Waar wij ons gerealiseerde ontwerp zien ziet Fleur ritme, contrast, diepte en identiteit. Het laat ons nog meer kwaliteiten van het ontwerp zien. Fleur Luistert naar onze uitleg van het ontwerp, vraagt welke beelden we willen presenteren en verrast ons met eigen creatieve toevoegingen.”

Koen Donkers, Architect en eigenaar van Studio 412