Bruiloftsfotografie

Baby / Zwanger fotoshoot

Lieve papa en mama.

of je nu zwanger bent of de kleine al mag vasthouden, papa en mama ben je al.

De korte periode van een zwangerschap is zo bijzonder. Als je foto’s laat maken van deze tijd kun je er altijd van blijven genieten.

Als het kleine wonder al geboren is, is alles zo lief en klein. Kleine handjes, kleine voetjes, de oogjes dicht of misschien wel net op een kiertje. Ik kan bij jullie thuis komen waar jullie met de kleine kunnen knuffelen, je kindje in bad doen of voeden. Jullie kunnen er ook voor kiezen om naar de studio te komen waar we het lekker warm en comfortabel maken voor meest schattige foto’s.

We kunnen de foto’s maken in de eerste week zodat je de foto’s voor het geboortekaartje kunt gebruiken. Of juist wanneer het eerste lachje komt en het kindje het hoofdje wat beter omhoog kan houden. Eigenlijk zijn alle perioden van de baby bijzonder. Doe waar jullie je het beste bij voelen.

Tenslotte, geniet! Van de voorbereidingen, van de fotoshoot en natuurlijk van de foto’s.

Baby

De shoot duurt maximaal een uur. Je merkt vaak dat baby’s snel moe en overprikkeld worden. Je kleintje moet zich prettig voelen en daar gaan we voor zorgen. Als je kiest voor de studio, neem een lekker dekentje mee, makkelijke kleertjes, een paar luiers en voldoende voeding. Willen jullie samen met de kleine op de foto? Dat kan natuurlijk ook!

Bij een baby werkt een blote huid heel schattig op de foto. Maar misschien wil je wel juist een lief klein rompertje bij je kleine aandoen.

Ik vind het leuk om jullie persoonlijke touch te geven aan de foto’s. Als je een mooi mutsje hebt, neem het vooral mee. Een lievelingsknuffel of dekentje kunnen we ook gebruiken. Misschien heb je een naamblok die je mee wilt nemen of juist een leuke koffer die vroeger van jou was. Ik leg het kleine hummeltjes niet in allerlei rare poses maar fotografeer baby’s zoals ze zijn, puur. Als je kleine zich op zijn gemak voelt zie je dat terug op de foto’s.

Zwanger

Je buik is het mooist rond de 36 weken. Het is belangrijk dat je jezelf goed voelt en je de foto’s ruim op tijd laat maken. (voordat het een bevallingsshoot wordt…)

Qua kleding werkt een jeans altijd goed. Of een mooie lange rok. Draag aansluitende bovenkleding zodat je buik mooi uitkomt. Bij kleding waar je je goed in voelt zul je ook stralen. Voel je je ergens onzeker door laat me dat dan weten. Samen zorgen we voor een fijne shoot en foto’s waar je blij van wordt.

Wil je partner ook op de foto? Natuurlijk, doen. Maak van dit moment een belevenis. waarschijnlijk ben je niet zo vaak zwanger in je leven.

Ik kan ook naar je thuis komen om bijvoorbeeld op de babykamer, zittend op de bank met een kopje thee of liggend in de tuin waarin de andere kinderen spelen foto’s te maken. Waar voel jij je goed bij? Dat is waar het om gaat.