Deze bruiloft bij kasteel Groeneveld was geweldig!

De ochtend Relaxt beginnen

Wat had ik een zin in deze bruiloft. Danique en Enrico hebben een heerlijke chemie samen en houden wel van wat gekkigheid. Mijn ideale bruidspaar! Voor mij kan het niet gek genoeg haha. Deze bruiloft bij kasteel Groeneveld in Baarn werd er eentje voor in de boeken.

Bij Danique haar ouders werd ik warm ontvangen en was de sfeer heel ontspannen en gezellig. De haren van oma werden gewassen in de wasbak en Danique liep lekker rond op haar zwanen pantoffels. Ik had de tijd om alles rustig vast te leggen en de halve familie alvast te leren kennen. Ik dacht meteen, dit wordt een topdag!

Deze schitterende bruid werd in de jurk gehesen en samen met oma deskundig dichtgemaakt.

Dit moment kijk ik altijd naar uit. De first look noemen we dat. Eigenlijk gewoon de eerste keer dat de bruid en de bruidegom elkaar in vol ornaat zien. Enrico kwam aan bij het ouderlijk huis van Danique in Barneveld vanuit Zeewolde. Die gespannen maar heel blije blik van Enrico spreekt boekdelen.

Ik hou ervan om die eerste ontmoeting buiten te doen. Ik kan om het bruidspaar heen lopen en alle emoties goed vast leggen op beeld. Ook voor het licht is het mooi. 

Op naar de shoot! In de auto volgeladen met hamsters.

met een relaxt bruidspaar in het zonnetje hadden we alle ingredienten voor een toffe shoot.

Bruiloft bij kasteel Groeneveld in Baarn

Het bruidspaar trouwde op een hele mooie locatie. Een bruiloft bij Kasteel Groeneveld in Baarn. 

Bij de ceremonie zaten we lekker in de tuin van het kasteel. weggegeven door haar vader begon de ceremonie. Met als één van de hoogtepunten de bloemenjongens, of waren het toch bloemenmeisjes. Dit had ik nog nooit meegemaakt. De vrienden van Enrico wisten natuurlijk dat hij dit hilarisch zou vinden. En dat klopte, er werd superhard gelachen.

Regelmatig pink ik een traantje weg tijdens de ceremonie bij ontroerende momenten. Maar nog vaker pinkte ik hier heel veel tranen weg van het lachen. Wat een sfeer!

Na de ceremonie was het proostmoment met heerlijke taart. Een hele lieve vriendin had speciaal een taart gemaakt, zo bijzonder. En ook zo lekker. Ik heb het geluk dat ik als bruidsfotograaf altijd een stukje taart mag proeven, hmmm. 

Voor de groepsfoto’s gingen we naar buiten. En omdat ik wist dat dit stel voor alles in is liet ik de bruid vliegen. Nou ja, dat deed ík niet maar ik kon wel een aantal mannen regelen die dat voor me deden. En hoe: Met deze toffe foto won ik zelfs een Wedisson award. 

Gooien met bruid en bruidegom, huppelend of in de handstand, ik hou van zulke groepsfoto’s. Later op de avond kun je ook nog altijd lekker gekke dingen  doen voor de foto met je vrienden of familie.

En nu in de bakfiets naar de volgende locatie. (die toch wat ver weg was om te fietsen, dus van de bakfiets naar de auto 😉 ) Manman wat heb ik hier weer gelachen, het in de bakfiets komen was al lachen gieren brullen, laat staan het opstarten. Eenmaal fietsend moest ik zelf aan de bak om voor de fiets uit te rennen. Helemaal warm gerend voor het feest.

Een feest met een dj bij Concordia, met het bruidspaar als eerste op de dansvloer met een geweldige openingsdans. En dit bruidspaar ging nog lang helemaal los. Met een geweldig voldaan gevoel ging ik naar huis. Meestal kan ik niet wachten om de foto’s te bekijken en te bewerken, maar eerst lekker slapen en nagenieten van de dag.