De sneeuw, wie heeft er niet van genoten?

Heel eerlijk gezegd ben ik dol op de lente, zomer en herfst en het minst op de winter. Maar in dit prachtige landschap wilde ik zoooo graag fotograferen. Een fotoshoot in de sneeuw in Nijmegen!

Ik zette een berichtje op een locale facebook groep: Wie wil er nú met mij de sneeuw in haha. Meteen kreeg ik supertoffe reacties. De eerste reactie van een heel lief stel bij mij uit de buurt. Al eerder hadden ze bij mij in Lent een gaaf zwartwit portret laten maken van hun kinderen. Deze keer wilde ze zelf graag op de foto. Jeej!

We trokken onze sneeuwoutfit aan en waren allemaal klaar om de kou te trotseren. Als een kind zo blij om de sneeuw in te gaan met mijn camera!

Op naar de Lentse Plas

Een half uur later stonden we buiten op een plekje dichtbij de Lentse Plas waar ik een heel toffe laantje had gespot. De sneeuw lag daar nog mooi op de bladeren en de sneeuw op de grond was nog zonder voetstappen. Sprookjesachtig mooi.

De kids gingen mee en konden daar lekker sleeën terwijl Ilse en Hugo eventjes met zijn tweeën waren. Nou ja met mij erbij! Maar ik ben onzichtbaar. Nee hoor, ik vind het superfijn om ervoor te zorgen dat de sfeer ontspannen en gezellig is. Maar vooral dat je de liefde ziet! En dat kwam vanzelf.

Met kleine opdrachtjes hebben ze gelachen en geknuffeld. Wat een bikkels zo in de kou!

Na een minuut of twintig was iedereen bevroren. (ik ga voor volgend jaar écht snowboots kopen) Maar wat een geweldige fotoshoot in de sneeuw in Nijmegen was dit!

De kids hadden helemaal geen zin om op de foto te gaan maar hoe leuk is het om dan ook een toffe winter familiefoto te hebben. In het kader van nu we er toch zijn.

Geen probleem! Een grapje en iedereen stond er lachend op.

Het was koud, gezellig, prachtig en gaaf! Ilse en Hugo Bedankt

Wat een lieve review hebben jullie ook geschreven.