Kun je mijn huwelijksaanzoek in Nijmegen fotograferen?

Op de vraag of ik een huwelijksaanzoek wil fotograferen hoef ik niet lang na te denken. Ja ik wil! Dit stond op mijn bucketlist! Hoe spannend. Niet alleen voor degene die het aanzoek doet, maar ook voor mij. Van tevoren hadden we contact gehad via de telefoon en de app. Alles was tot in de puntjes voorbereid.

Op naar Nijmegen

Omdat we elkaar nog nooit gezien hadden was het extra spannend. De aanwijzingen waren een bruine jas en krullen.

Van tevoren was een vriendin bezig met het neerzetten van kaarsjes en wist ik nu precies waar het aanzoek ging gebeuren. Fijn om even te kletsen zodat de tijd wat sneller ging.

Ik ben namelijk iemand die altijd veel te vroeg is. Ik wacht liever in de auto even of verken de locatie dan dat ik te laat ben door bijvoorbeeld file. 

Jaaaa! ik ga gewoon een huwelijksaanzoek in Nijmegen fotograferen.

Met mijn Canon 70-200mm stond ik te wachten op mijn post. We hadden duidelijk afgesproken waar ik ging staan en waar ik daarna heen moest. 

Een appje, we komen eraan! Top! Stiekem stond ik te bibberen achter de bosjes. En ja hoor, daar kwamen 2 meiden het park in. Hm een muts op, tja het miezerde ook. Zouden ze het zijn?

Ik ga ervoor, ik begon met mijn telelens te fotograferen als een malle. En liep zo onzichtbaar mogelijk naar mijn tweede post. Hee wat nu? Ze gingen de verkeerde kant uit. Ohnee het verkeerde koppel. aaaaaaaah.

Vol adrenaline maar ook al lachend om mezelf liep ik terug naar de eerste post. En ja hoor, heel duidelijk daar waren ze! 

Oh wat gaaf om te weten wat er gaat gebeuren.

Zegt ze ja?

Ik ging van een bosje, naar een boom, naar een lantaarnpaal. Tja hoe kan ik ooit denken dat ik achter een lantaarnpaal niet te zien ben. Ongelofelijk, maar het lukte.

Ik mocht pas tevoorschijn komen als er een luid JA klonk. Ondertussen zat ik zo ver weg dat ik het niet goed kon horen. In de spanning was het plekje waar het aanzoek was iets anders dan we hadden afgesproken. Dus ik wurmde me om de lantaarnpaal heen voor het beste shot. Gelukt! Ik kwam tevoorschijn en zag de dames voor de eerste keer.

Wat een liefde en plezier voelde ik. Na een mini loveshoot gingen ze snel een klein feestje vieren! Wat een te gekke dag, check van die bucket list. Hoewel, deze blijft er misschien wel gewoon op staan. Zo tof om vaker te doen! Wil je me volgen om instagram? Misschien zien we elkaar daar.

Ga jij je liefde ten huwelijk vragen? Ik ben er graag bij. Laat je huwelijksaanzoek fotograferen!

Wil je meer informatie over trouwen?

Download mijn gratis trouwgids met tips voor jullie bruiloft!