Foto's met mijn Canon camera, wat een verschil

Corona. Terwijl ik dit schrijf zitten we er middenin. Al bijna een jaar. Iedereen wordt er inmiddels een beetje moedeloos van. En ikzelf ook. Ons leventje gaat langzaam door maar zeker niet zoals ik het het liefst zou willen. Ik mis de vele fotoshoots, gezinsfotografie, de bruidsparen waarvan de bruiloft verplaatst is, het knuffelen van mijn vrienden en familie en niet te vergeten de optredens. Naast mijn fotografie sta ik namelijk ook op het podium. Als zangeres en actrice vind ik het heerlijk om helemaal los te gaan. Maar het belangrijkste hoe cliché, we zijn gezond! En de vlag uit want de kinderen mogen weer naar school. Rust in de tent en mama kan lekker werken haha. 

Ik hou natuurlijk ontzettend van mijn 2 boefjes en geniet van hun onbezorgdheid en streken. Ik maak de foto’s van mijn kinderen vaak met mijn mobiele telefoon. Wat een geweldige foto’s kun je daar tegenwoordig mee maken. Maar…….

Vooral tijdens de eerste lockdown pakte ik mijn camera en heb ik heel veel foto’s gemaakt. Wat een verschil! Wat gaaf ook om zo op  documentaire manier foto’s te hebben van de kinderen. Corona tijd en gezinsfotografie in Nijmegen. 

Fotograferen in Lent

Een zonnetje maakte alles goed. Nou ja een hele hoop dan. (Heel vaak kon ik ze wel achter het behang plakken haha.) Hier speelden de kinderen samen buiten en werden er heel wat wijntjes opengetrokken. Alles natuurlijk op anderhalve meter.

Ik woon in Nijmegen Noord aan de Lentse plas. Wij plonzen vanuit ons huis zo het water in. De sub was al snel een heerlijke manier om met de mannen het water op te gaan. Tijdens het uitpakken van de sub, hup mijn camera erbij. En de grappigste foto’s maken.

Juist die kleine dingen vastleggen zijn superleuk. Niet alleen de leuke emoties maar ook de boze blikken vangen en voor eeuwig vastleggen.

We verzorgden kikkervisjes, hielden een filmavond, schilderden een heel bijzonder paasei en gingen op raambezoek. Als ik de foto’s zo terug kijk word ik heel blij! Wat een rijkdom met mijn mannen. 

Voor het eerst maakte ik een fotoalbum van mijn eigen kinderen. Het staat nog altijd op de planning om een album te maken van hun eerste jaar, herkenbaar? Nu was het voor mij heel overzichtelijk om een ‘corona tijd en gezinsfotografie in Nijmgen’ album te maken. Voor de opa’s en oma’s en voor onszelf!

Wist je dat je bij mijn tweede pakket een supertof mini album krijgt? Nu weet ik zelf ook hoe waardevol dat is.

WIL JE OOK JULLIE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN LATEN FOTOGRAFEREN?