Werkwijze

  • Je vraagt je fotoreportage aan via het contactformulier of belt me op 06-15483382
  • Voor de shoot hebben we contact over je wensen.
  • Gaat het om een zakelijke shoot of een familieshoot?
  • Wil je in de studio gefotografeerd worden of op locatie. Binnen of buiten?
  • We plannen een datum.
  • We gaan aan de slag om jóu of jouw bedrijf te fotograferen.
  • Ik ga voor je aan de slag in mijn studio. Alle foto’s worden zorgvuldig bekeken, geselecteerd en krijgen een eerste bewerking.
  • Binnen twee weken (bij bruiloft binnen vier weken) ontvang je de geselecteerde bestanden digitaal via een online galerij. Binnen deze galerij kun je makkelijk aangeven welke bestanden je wilt hebben. En welke je extra wilt bijbestellen. Je stuurt me een berichtje als je keuze definitief is.
  • Je ontvangt de factuur en krijgt de foto’s na betaling binnen een week geleverd via wetransfer.
  • Studio Fleur Janssen heeft het recht de foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden via de eigen website en social media. Wil je dit niet, laat het dan voor de shoot weten.

Zie hier de algemene voorwaarden

Lees hier de ervaringen met Fleur

Kledingtips

Kom je voor een fotosessie met meerdere personen, kijk dan of je de kleding op elkaar kunt afstemmen. Je hoeft natuurlijk niet allemaal in dezelfde shirts te komen (tenzij je dat leuk vindt). Het werkt het beste als je kleuren kiest die bij elkaar passen. Vermijd drukke prints. Ze leiden af van waar het uiteindelijk om gaat. Jullie zelf!

lichte kleuren zorgen meestal voor frisse foto's.

Vermijd felle kleuren. Kleur is zeker vrolijk maar té felle kleuren kunnen reflecteren op de huid, en vloeken sneller bij elkaar. Rustige kleuren passen in elke omgeving. Of je nu kiest voor de studio, het bos of de speeltuin.

Bovenal: Draag iets waar je je fijn in voelt. Als je kleding draagt waarin jij je goed voelt, straal je dat ook uit op de foto!

Accessoires kunnen een fotoshoot extra leuk maken. Bijvoorbeeld een hoed, speelgoed van de kinderen of bijzondere schoenen.

Tenslotte: doe je mobiel of sleutels niet in je broekzak.

Kinderen

Ik weet hoe moeilijk het soms is om je kinderen leuk op de foto te krijgen. Gelukkig heb ik veel ervaring en gaan we dit samen op een speelse manier doen. Het is leuk om de échte momenten te kunnen fotograferen. Kinderen kunnen lekker spelen en hoeven bij mij niet steeds in de lens te kijken. De mooiste foto's maak ik in een ongedwongen en relaxte sfeer. Neem speelgoed of een knuffel van thuis mee zodat ze zich op hun gemak voelen. Een activiteit als samen naar het bos, de speeltuin of samen een ijsje eten zorgt vaak voor de leukste beelden.