Bruiloftsfotografie

Trouwfotograaf Nijmegen

VOORBEELDPAKKET

Geweldig, jullie gaan trouwen. Gefelicteerd!Nu mag de voorpret beginnen. Maar hoe vind je een trouwfotograaf in Nijmegen en omgeving die goed bij je past?

Natuurlijk kun je het beste eerst kijken of de stijl van fotografie jullie aanspreekt. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat je een klik hebt met de bruiloftsfotograaf. Deze is de hele dag bij jullie om alle mooie en bijzondere momenten vast te leggen. Ik kan me voorstellen dat jullie niet dagelijks voor de camera staan en dat het misschien best ongemakkelijk voelt. Ik help je om spontaan en ongedwongen op de foto te komen.

Ik vind het als huwelijksfotograaf heerlijk om jullie op je gemak te stellen en deze dag vast te mogen leggen. Op de mooiste dag van jullie leven mag ik erbij zijn, voor mij dus ook een feest.

Als trouwfotograaf zorg ik met oog en detail  voor spontane foto’s. De belangrijke momenten worden vastgelegd maar vooral de liefde tussen jullie. Ik zal jullie zo natuurlijk mogelijk fotograferen zonder teveel poseren.

Af en toe een foto waarbij jullie juist een grappige pose aannemen vind ik ook erg leuk. Ga je trouwen en heb je kinderen? Misschien wel nóg leuker. Ik denk graag mee over een foto locatie waar ook kinderen helemaal in hun element zijn.

Kortom Liefde en Fun staan voorop! Dat lees je dan ook terug bij mijn klanten. 

Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek bij mij in de studio in Lent of bij jullie thuis bespreken we jullie wensen.

6 uur fotografie

Gezellig kennismakingsgesprek

Preview binnen enkele dagen

Alle geselecteerde en bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie (minimaal 250)

Digitale bestanden binnen 4 weken via WeTransfer

Luxe album van 20×20 met 18 pagina’s

Reiskosten tot 100 km vanaf Lent

€1150

Voor alle pakketten en prijzen download de gratis Trouwgids