Bruiloftsfotografie

Familieportret

Een familieportret van je familie

Omdat het cliché dat het zo snel gaat waar is. Omdat je oma 90 wordt of omdat jullie gewoonweg geen mooie foto’s hebben van jullie gezin. Er zijn genoeg redenen om een familieportret te maken.

Met kleine kinderen zou je het eigenlijk ieder jaar moeten doen want wat veranderen die kleintjes toch snel. Een foto is een herinnering voor altijd.

Locatie familieportret

We kunnen foto’s maken in de studio maar het leukste vind ik het om lekker naar buiten te gaan. Er zijn zoveel mooie plekken. Denk aan de natuur, bijvoorbeeld de bossen of de speeltuin. Samen een ijsje halen of de felle kleuren van de kermis. Wat past er bij jullie? Waar voelen jullie je het meest op je gemak? Ik ben overal voor in!

Liefde laten zien

Ik hou van niet geposeerde foto’s. Een natuurlijke omgeving en situatie geeft de mooiste beelden. Ik wil juist de liefde tussen jullie vangen in bijvoorbeeld een fijne knuffel met papa, in de speeltuin op de wip met mama of een bijzonder moment met oma. Ik hou ook wel van wat gekkigheid en dan is een geposeerde foto soms juist heel leuk.

Lees bij werkwijze extra tips voor bijvoorbeeld kleding.