Bruiloftsfotografie

Cakesmash fotoshoot

Je baby is eigenlijk geen baby meer. Een hele mijlpaal. Plakkerige handjes, vieze voetjes, gekleurde snoetjes. Je kindje mag nu helemaal losgaan. Dit geeft de meest geweldige foto’s.

Voor

Na ons eerste contact en de definitieve boeking stuur ik je een aantal vragen.

Je kiest zelf de kleur van de taart. Mijn taarten bakker maakt er iets prachtigs van.

Ik vind het leuk om jullie persoonlijke touch te geven aan de foto’s. ik vraag je dan ook om een attribuut mee te nemen. Wellicht heb je een mooie naamslinger die we kunnen gebruiken. Een prachtige kist die je als kind misschien zelf al had. Ik maak een eerste opzet van het decor en we zetten de meegebrachte spullen er samen in. We bekijken hoe we het mooiste beeld kunnen creëren.

Zoek een neutraal jurkje of broekje en shirtje uit qua kleur. Alleen een broekje is ook erg leuk.

Tijdens

Dan mag het geklieder beginnen. Sommige kinderen hebben een beetje aanmoediging nodig maar uiteindelijk is het één groot feest. Het gaat er vooral om dat de éénjarige het leuk heeft.

Je kindje mag kliederen met de taart en spetteren tijdens de wasbeurt in een mooi badje als je voor de optie met badje kiest. Bellenblaas erbij en het feest is compleet.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur.

Je kindje wordt natuurlijk flink vies. Neem een handdoek, shampoo en genoeg doekjes mee om te poetsen. Ik vraag om dit zelf mee te nemen omdat sommige kleintjes een gevoelig huidje hebben en als ouder weet je precies wat je kindje kan verdragen.

Schone kleertjes aan en heerlijk nagenieten van de shoot en uitbuiken.

Na

Binnen enkele dagen stuur ik een sneak preview. Altijd leuk om alvast te zien hoe je knapperd erop staat. Binnen maximaal twee weken lever ik alle geselecteerde en bewerkte foto’s digitaal aan.